17 Mar 2021

I really want to DO something else!

Nu am.

Nu am nimic care sa imi placa cu adevarat.

Ma simt oribil.

Cauza principala e una singura si am tot vorbit despre asta concentrat ca si o cochilie.

Chiar nu mai vreau sa continui si zic asta de mult dar toata lumea pare surda.


Nu am parte de intelegere iar cei care imi soptesc prieteneste ~~~ (???) NU VREAU SA FAC SEX CU EI, FFS!

Viata mea, viata lor, asa vad eu treburile.

All/One inseamna Altceva, nu ORGIE intr-un singur cap.

Nu vreau sa #explore (= SEX IN PUBLIC) cu NIMENI.


Nu ma intereseaza NIMENI din my past dpdv relational (couple/engagement/marriage, you get the idea).


Nu am avut parte de nici o pauza ca sa INVAT sau sa CLEAR my head si nu e vba doar despre merite aici.


Nu reusesc sa fac ce vreau cum vreau din cauza ca sunt abuzata si violata mental zilnic din cele mai penibile motive. Ce se aude cel mai tare la mine = dezinformarea altora.


Daca era un drum de urmat as fi fost acolo.


Acum, aici, NU AM NIMIC DE FACUT.

Sa ma masturbez gandindu-ma la ORICE nu a avut NICI UN REZULTAT decat RAU (mai , mai, mai, din ce in ce mai RAU pentru mine si "prietenii" mei si nu e vina hartiilor care circula prin media, orice Titlu, ascunde Altceva, eu sunt Oarba si totusi STIU).


Fiecare zi e un cosmar.

Every day is a nightmare, nothing more. Not a road, not an opening, nothing.


NU MAI VRAU SA O FAC!


Nu mai vreau sa scriu aici o perioada.
Nu vreau sa ma mai doara daca nu fac X chestie 1-2 zile, nu ma intereseaza vina cui e. Consecventa inseamna altceva in aceeasi propozitie cu Awareness (Real, Pure, Genuine).

Nu am nimic la care sa visez.
Tot ce vad / aud = prostiile altora si struggleul celor buni :)

Stop the feelies, nu ma impresioneaza cu nimic. Daca aia inseamna bani, nu am ce sa fac cu ei. 💔

Fake everything.

"Ma descurc cum pot" ~ I'm not made for this.

Pentru mine orgasme si masturbare =/= WORK. Deci, NU MAI VREAU SA FAC.

Nu am ajutat pe nimeni pentru ca informatia circula altfel din Default si problema/vina nu e de la mine ca sa trebuiasca eu sa fac LUMINA undeva cu MASTURBARE SI ORGASME. NU MAI SUPORT.
Sunt atacata pe toate planurile si cei care ma ajuta (I'm grateful, but I KNOW you better be doing something Different with your abilities). Plutire degeaba, neutralitate 'fake', chestii care se egalizeaza aiurea, creativitate nemanifestata.

E penibil la ce s-a ajuns.

''COME COME COOOOOOOOOOOOOME"
E ceva mult mai rau decat ceva care ma infurie sau intristeaza. Orice fac sunt asaltata mental vizual si imaginatie otravita. Nu ma intereseaza vina cui e. Nu se intampla nimic "to make things right" si NU AM LA CE SA PARTICIP CU ADEVARAT. 💔

Prea mult timp....


Am spus tot...

Am aratat tot...

Nu mai vreau sa continui!

This is not a plea..

~Vreau doar sa ma lase in pace~

Sa nu ma mai forteze sa mint. Nici macar nu stiu exact care e minciuna, dar e legata de orgasme/porn in capul meu, animale, natura invers... Tot ce am facut din 2019 Onwards = O insulta la adresa tuturor ramurilor de spiritualitate abordate, si nu eu am ales sa merg pe acolo, voi mi-ati aratat. Am avut incredere, nu am vazut nici un rezultat, decat umilinta si durere. ... E despre altceva. ~  
{This is not blaming, btw, just saying, it wasn't really my choice}.
 All tickets gone, nu mai dau nici o sansa/ no chance left to give/ A NO NO from me ~ :) [Someone told me: SEE? It's YOUR CHOICE, so YOU DO have choices! And I say No, it's not a choice. You know why? Cause if it was a choice, I would've stopped hearing them already. And seen all those faces that I despise due to all the lies involved. *sigh*. Am simtit ce aveam de simtit, mi-am spus parerea, am cerut in toate modurile posibile intelegere si 'stop fooling around'].

Tot ce mi s-a intamplat in aceasta existenta (Awareness) ~ insulte, minciuni pe alte planuri.. Dar asta cu  energia sexuala si domeniile adiacente...Doare cel mai tare... All lvls.
Zero support.
Doar scuze si prototipuri de... Zambete (carne). 

Nu vreau sa particip mai departe alaturi de cei cu care "am facut chestii" voluntar sau nu, pe INTERNETUL MARE ~ Am nevoie de o pauza si sa aleg la ce sa ma dedic, abia dupa ce invat. Adevarul nu costa si nu doare :) 
Pot sa vorbesc despre orice atata timp car nu imi mai cereti sa ma masturbez si sa am orgasme. Nu mai suport energia rea pe care o simt in corp si la nivel mental. Nu am avut parte de protectie/ajutor in ciuda a tot ce am facut si asta nu e un repros btw, doar o explicatie, chiar nu mai vreau sa continui. Tot ce aud e NU si tot ce vad permis, "curge" = aceleasi minciuni si rautati/ atacuri / planuri de cacat (Minciuni, minciuni, minciuni) Nu am vazut nici macar O diferenta care sa faca o diferenta , nu ca si factor motivational, sau dovada, ci altceva. 

R guy, TACI! In loc sa ma RERERERE pe mine REciteste ce am scris si nu mai da vina pe altii te rog, eu nu dau vina pe altii cand spun ca nu vreau sa ma masturbez aiurea/sa am orgasme, etc. EU nu vreau sa fac asta.
Violation of all that's.... Nu o sa obtina de la mine ce vor.. Indiferent de orice... Nu am cu cine sa vorbesc... Sunt interpretata gresit, over and over, si cand sunt 'pe val' ma ataca cu orice, nu demonstreaza nimic, minciuna e aceeasi, mecanismul NEsanatatii e acelasi, nu mai suport. 
Nu vad ⚖!!! Dar e ceva natural pentru mine. My terms never seem to matter. To REALly Explore, To REALly DO!

#nuvreausexingrup #everydayrapednimeninufacenimic #alllies 

Am scris astea inainte sa 'fac show'. Nu am fost niciodata de acord cu asa ceva, si fac asta de luni de zile, fara nici un rezultat sau ORICE worth mentioning. Ca imi cad iteme dragute in jocuri "Illuminated" ~ asta nu inseamna nimic in afara contextului jocului respectiv. E o insulta. Niciodata nu mi-a placut nici un cliseu. Also, I detest all I feel when performing a 'show' ~ Daca mi-ai fi prieten, ai sti deja. It's not help nor pleasure, not me enjoying or exploring sexuality (I have no privacy & I can't do that ~ VERY unhealthy si I'm not talking like a spoiled brat here) :) "Se baga altii pe fir, neinvitati, profita si, mai sunt si ceilalti, care nu fac nimic rau, si, mai sunt si ceilalti, torturati, si, mai sunt si ceilalti, care nu stiu de ce...". NU vreau sa fac sexmental cu NIMENI, mai ales broadcastuind pe undeva, WTF. Nu ma intereseaza ce inseamna pentru tine. You've been set up against me.
><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><
Ma doare f rau.
Am probleme pe toate planurile (invadata de altii) si nu mai rezist.{Strength is something else} Nu cer nimic daca asta presupune sa mi se ceara sa ma masturbez/sa am orgasme. Nu am incredere/cu cine sa comunic. Nimeni nu face nimic. Stiu sa am singura grija de mine dar nu pot din cauza ca.... Seriously?

Links:

Poze:

Nightmare Tide ~ cca. 2014. Same account & character as I play these days too ^^

Old

New



in my Dimension "Temple of the Goddess" - Bloodiron EU server, Rift Game.

I really liked finding all the pieces. Male figure coming out of a cracked female's head.
So much possible interpretation, thank you for the inspiration ~


Dead Architect at my feet.

In Central Necropolis....



🤣
That's why I don't like to focus on what I don't like.




.



[♥]

Piu!

No comments:

Post a Comment