4 Mar 2021

Nu

 Astia se uita in telefonul meu si posteaza chestii asemanatoare chestiilor pe care le-am facut eu, inainte ca eu sa le postez undeva, DE PARCA AR CONTA. Stai putin, tot eu le gasesc. Tot prin ochii mei sunt interpretate :)  O sa postez din ce in ce mai putin oricum nu mai imi vine sa scriu sincer e otravitor sa fi luat peste picior atata si R guy, nu avem ce face, nu iti curm eu tie aripile dar, tu vezi-ti de treaba ta, ce am colaborat pana acum, a fost ce a fost, oricum nu ai fost sincer unde conta cel mai mult pentru mine, deci, de ce sa imi pese ca vrei sau esti tu pus sa inDrepti lucrurile cand singurul mecanism pe care il vad pus in aplicare e pleasure-pain (prostie, rautate, lipsa de respect, tot meniul. Ce mananc nu ma hraneste, canibalizez si imi e sila de tot ce ....Aaaa....E un bug!!! Daaaa... Cum de uitasem... Fute-m-as, iar am scris sincer. Nu suport sa fac asta. E degeaba.) 

Deci: null


Conteaza pentru zi


Conteaza pentru noapte


Si iar vorbesc cu pierduti in spatiu


Pentru ca nu au voie sa vorbeasca




Nu.

Nu conteaza.

"Doare" ~ Nu, nu e durere.

E ... Ce e? Dorinta de a fi lasata in pace pentru ca nu mi-am dat acordul niciodata sa ii las pe 'ei' in viata mea asa. 

Am mai zis

Asta sau chestii similare


~


Nu avem ce face



Aici asa


Nu.



Cum aud eu?

Ca un mesaj de, orice numai ceva bun nu. 

'Contra'.

'Tu gresesti'

'Te vom tortura in continuare din ce in ce mai mult si avem resursele necesare sa ii facem pe cei ~buni~ pierduti in capul lor ca sa nu vada ce ti se intampla si toti veti cadea in locul alocat in puzzleul vietii.' (shit).




Nori sau perle? :) 


hmm..




















2. Dublura 'mea' ~ Ce se intampla mereu cand sunt pe afara si ma intrec cu femeiacarenuexistacuhormonidebarbat Erm.. Dear F, eu nu vreau sa fiu corpul tau, esti proiectul cuiva, eu nu sunt un proiect. The Embodiment of The Divine Feminine inseamna altceva, fiecare viseaza dupa cum a fost programat. 
Sa fiu cu tine prin X, spirala timpului, de cate ori am facut asta pana acum, glimpses, degeaba, nimeni nu e fericit, si creatia ta a insemnat Instantul sought-after. Nu am vazut. 
Nu cunosc alta realitate si nu e prin prisma lui L (Laura, prenumele meu ~). Know Thyself inseamna ceva ce nu am vazut aplicat. (Nu exista retrogradari sau buying ur way in).


Asta e ce primesc pentru ca ma masturbez gandindu-ma la chestii care nu imi plac. Si nu am voie sa zic ca nu imi plac pentru ca automat parca ii judec pe altii. Dar nu e asa. E doar ceva ce fac impotriva vointei si naturii mele. Porn, bani, explicit, minciunile...
Waiting for my wave.




Mai conteaza ce imi place si ce nu? Si de ce?
Nu.


Have a great day ❤️








No comments:

Post a Comment