31 Jan 2021

I have no words anymore.

 ~ When they want me to imagine ~whatever/faces/celebrities/etc~ that's not love ~ Thats not me experiencing something else {experiencing the BeLovedness through ipostaze ;)} but the BRAINWASH of the False teachers {memories from my past~not my unhealed psyche, idiots} aka bad limited incomplete and plafonat, iluzoriu, degeaba, dead end, zambetele care nu inseamna nici fericire nici sanatate. Masturbated earlier, was horrible. Made some inquires, got only more confusion. I suspect everything at this point on the psychic telly, key is not in these terms, never will be. Ceva defunct. That's why. Antiteza, I want to break free - Who wants to live forever. NOT MY mess to solve si nu pentru ca sunt L, repet, ati fost mintiti,eu sunt in continuare mintita in fiecare zi/clipire, mersi ca imi arati ce rezultat primesti dar nu e corect. Ia-l pe S si du-te eu nu vreau sa am NIMIC de-a face cu nimeni care are astfel de scuze si nu e vba ca nu am rabdare. Nu vreau sa mai continui astia isi bat joc de mine si nimic mai mult asa ceva innebuneste pe oricine e dovedit stiintifc. Nu sunt aici ca sa testez limite sa faceti noi tipuri de potiuni ca sa ii folositi pe altii doar asta am vazut in ultimii ani accelerat din 2018 incoace ma doare prea rau nu am nimic de facut nimeni nu vorbeste cu adevarat. Cei care vb = ceva casual, despre amintiri, si unii se mai si prefac ca sunt altceva ce nu le-as permite niciodata sa fie (aproape de mine) ~ Nu mai suport

ma simt violata non stop. Eu, nu parti din mine. Eu toata! Cand ma prefac ca nu vad e doar pentru bilantul intern, supravietuire, parametri, etc Sunt mult prea trista nu mai vreau sa ii aud. In fiecare zi doar asta aud. Nu ai cum sa iti bati joc asa de 'nevoile' unui suflet. Nu stimularea imaginatiei e combustibil(combustibilul la care ma refeream), aia pot sa o fac si singura [parmetri].. M-am saturat, fiecare zi e un cosmar sau un cacat deghizat si nimic mai mult. Nu mai suport. ALL ZOLOLOGY = DEATH. Daca T nu te lasa sa vezi, NU E VINA MEA, NIMIC din ce as putea eu face vreodata nu poate face nici o diferenta. NU ma intereseaza Superman ca Ubermensch. Nu mai vreau sa continui filosofeala fara de respect pentru nimeni. Daca e un bug, rezolva-l si apoi vorbim. Ce mi se intampla nu ar trebui sa se intample punct.
















30.01.21. Nu stiu ce sa scriu. Nu mai suport sa vad copii pe strada (Nu stiu ce sunt)... Copii si pungi de cumparaturi. Un el care face copii cu alta ... ??? (Ce treaba sa am eu cu el? Sa il ajut? Voi sunteti seriosi? Ce poveste de kkt e asta prostie si victimizare) *** M-ar lasa dracului in pace daca ar fi pe bune*** Cineva care "trebuie salvat" ~ salvage... scraps... Imitatie... Imprumut vs. furt (politia nu face nimic) _ Masti si iar masti... An avalanche of clothes. What drives me; what I seek... Perverted... Speak the language of love... Am invatat pasi mici sa gandesc in scene pornografice... Ceva nu e Truth la treaba asta... Continuum... Harvest... Not death... Same thing as before... lies... Masks... Disturbed - The sound of silence.


No comments:

Post a Comment